Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи за Алфа 156 1.8ТС....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свещи за Алфа 156 1.8ТС....

На какви пари мога най евтино да си намеря свещите за алфата 156 1.8тс

Ти можеш да си намериш и за и за 40-50 лв ама дали ще вършат работа е друг въпрос има търсачка там ще разбереш колко струват хубавите свещи.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

na Stamboliiski 155 maj beshe adresa, horata prodavat kakvito trebva
      komplekta maj e km 300 lv

Comment

Дензо иридиум пауър е около 240лв комплекта!
        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Каква е разликата между тези Дензо за 300лв. и тези за 50лв.?
          Какво значи "дали ще свършат работа"?
          Какво ще се подобри ако си сменя стандартните с тези Дензо Иридиум?
          Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

Comment

Разликата е в използваните материали за направа на електродите
            NGK -това са оригиналните свещи за първоначално вграждане електродите им са изработено от платина затова цената е около 330-350 лв и се намират най трудно
            Denso са най подходящи освен оригиналните свещи за TS моторите електродите на тези свещи са изработени от иридий като се доближават максимално до оригиналните по характеристики. цената им е около 220-240 лв
            Разликата между първите два модела е че оригиналните издържат 100к км а денсото около 40-50к км.
            Другите марки общо взето не стават и доста колеги са се оплаквали от кофти свещи.
            Все пак тези двигатели са направени да работят с "две искри " и изискванията за свещите използвани в тези двигатели са големи. Когато сложиш по обикновена свещ тя подава искра но (няма как да не подаде) но искрата която се подава не отговаря на параметрите на тази на оригиналните свещи това което ще се получи е че двигателя ще е по неикономичен по муден и с по ниска мощност.
            Основната разлика е в материалите използвани за направата на свещите а от там и цените им са доста различни и във ресурса им обикновените свещи може и да не те изкарат 10к км
            Двигателите могат да работят и с една свещ на цилиндър ама малко се чудят във високите. може и на три цилиндъра ама това е друга тема
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Мерси за подробното обяснение!
              Като се опарича, ще си сложа от иридиевите свещи.
              Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

Comment

И добре ще направиш аз си сложих Denso Iridium на колата и разликата е огромна а по-въпроса дали НЖК или Денсо има доста материал но найстина Денсото върши чудеса
                EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman
                  И добре ще направиш аз си сложих Denso Iridium на колата и разликата е огромна а по-въпроса дали НЖК или Денсо има доста материал но найстина Денсото върши чудеса
                  Колега сподели от къде си купил свещите и колко струват?
                  До колкото знам те са 4 малки и 4 големи имат ли някакви номера по които трябва да се търсят?
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS, 1999
                  VW Passat 1.8, 1991
                  Seat Leon 1.4, 2007

Comment

Аз мойте ги купих за мисля 250лв. от Бобо можеш да му се обадиш ако искаш
                    EX 156 1.6 TS

Comment

Working...
                    X